Gazeta Express o novim navodnim detaljima iz optužnice u slučaju Ivanović: Poruka o ubistvu na kineskom

oLIVER Ivanović
FOTO: KoSSev

Prištinska Gazeta Express objavila je danas nove detalje iz navodne optužnice protiv 6 osoba povodom sumnji u umešanosti u ubistvo Olivera Ivanovića. Prenose delove izjave supruge Olivera Ivanovića, Marine Ivanović, kao i Ivanovićevog sina, Nikole.

U tekstu u kom su priložene fotografije Ivanovićeve nevenčane supruge, Milene Popović, Gazeta Express prenosi navode Marine Ivanović, i deo navodnog iskaza Marine Ivanović datog Specijalnom tužiocu.

Ivanović je, kako tvrdi Gazeta Express, rekla da je Oliver Ivanović tokom kampanje 2017. osvojio izbore, ali da je kasnije došlo da manipulacija kako bi tu pobedu odneo neko drugi. O samom ubistvu, kako je navodno saopštila, sama nema saznanja, a dodala je i da su građani nevoljni da govore o Ivanovićevom ubistvu.

S druge strane, iz navodne izjave sina Olivera Ivanovića, Nikole Ivanovića, Gazeta je izdvojila informaciju da je u trenutku ubistva, Nikoli Ivanoviću, pristigla poruka sa Telenorovog broja na kineskom jeziku. Prevod sadržaja poruke je navodno obaveštenje o ubistvu njegovog oca.

U toku ove nedelje advokati odbrane okrivljenih u slučaju ubistva Ivanovića primili su optužnicu, ali je i pre toga prištinska Gazeta objavila niz tekstova o navodnom sadržaju optužnice na 48 strana.

Povezani članci:

Express objavila svedočenja zaštićenih svedoka: „Bradonje“ osumnjičene za ubistvo Ivanovića

Gazeta Express objavila delove obdukcijskog nalaza: Na Ivanovića pucano sa 5 metaka?

Advokati odbrane o „medijskoj optužnici“ za ubistvo Ivanovića: „Ovde sve ide naopako“, „Nije prvi put“

Optužnica za ubistvo Ivanovića u kosovskim medijima, sutra izjava zaštićenog svedoka?

Marko Rošić prebačen u pritvornu jedinicu u Severnoj Mitrovici

Đurić: Optužnice za ubistvo Ivanovića montirane da se okrive Srbi sa KiM i Srbija

Insajder: Tužilaštvo za organizovani kriminal o slučaju ubistva Ivanovića: Nismo imali uvid u optužnice prištinskog tužilaštva

Vlajić: Optužnica u slučaju Ivanović rezultat pritiska javnosti i zakonskih rokova

Podignuta optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića protiv šestoro

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.