SLS započeo kampanju u Štrpcu: Nećemo dozvoliti izgradnju MHE

Petrović u kampanji
Foto: RTK2

Kandidati za poslanike ispred Samostalne liberalne stranke (SLS) započeli su predizbornu kampanju u Štrpcu, gde su najpre obišli stranačke prostorije, a potom predstavili program ove stranke na mestu poznatom kao „Obereke“.

Prvog dana kampanje iz SLS-a poručuju ,,da neće dozvoliti izgradnju mini hidrocentrala u Sirinićkoj Župi“, kao i ,,da je ovoj stranci opstanak Srba od suštinskog značaja“.

„Ukoliko neko želi da vam oduzme vodu ili vazduh, onda nemamo o čemu da razgovaramo, tu više nema nikakve politike. Zato smo mi kao stranka hteli da vam pokažemo da je i za nas kao ljude, ali i kao stranku važno da problem koji imate u Župi, a tiče se izgradnje mini hidrocentrala, zajednički rešavamo, a garant za rešenje vaših problema je glas za ovu stranku“, kazao je Slobodan Petrović nosilac liste SLS-a.

Na skupu u Štrpcu obratili su se i ostali kandidati za poslanike ispred SLS-a.

,,Ja bih još jednom želela da istrajemo u ovoj borbi zajedno, da ohrabrujemo jedni druge i da nastavimo da se borimo za ono što nam pripada, a to su osnovni uslovi za život koje nam je darivala majka priroda i niko drugi“, rekla je Milena Zdravković, kandidatkinja za poslanicu ispred SLS-a.

,,Program naše stranke baziran je na ujedinjavanju svih Srba, ali i svih ljudi koji žive na ovim prostorima i da poboljšamo način života u svakom segmentu“, kazao je Radojica Mrđinac, kandidat za poslanika ispred SLS-a.

,,Pozivam vas da 6. oktobra uzmete za ruku svoje roditelje, žene, braću i date glas Samostalnoj liberalnoj stranci, jer će ona svim sredstvima, na čelu sa predsednikom braniti vaše interese“, kazao je Saša Savić, kandidat za poslanika ispred SLS-a.

Samostalna liberalna stranka (SLS) je tokom prvog dana kampanje obišla i gazdinstvo Marka Zdravkovića, koji se bavi seoskim turizmom.

RTK2

Povezani članci:

Brezovica: Donkihotovska borba protiv izgradnje MHE

Obereke: Štrpčani ponovo sprečili izgradnju mini hidrocentrale

Povređeno dvadesetak meštana Štpca u sukobu sa policijom zbog izgradnje hidrocentrale

Šara: Gradnja hidrocentrale obustavljena, čeka se odluka ministarstva

Najavljeno uklanjanje bagera sa mesta „Obe reke“ u Štrpcu

Štrpce: Nastavljeni radovi na izgradnji mini hidrocentrale

Zaustavljena gradnja mini hidrocentrale u Štrpcu „do iznalaženja rešenja“

Meštani Štrpca brane svoje reke od izgradnje mini hidrocentrale

Ministar životne sredine: Nemam ovlašćenja da zaustavim izgradnju hidrocentrale u Štrpcu

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.