U nedelju Dan žalosti i u Crnoj Gori

Foto: Avaz.ba

Vlada Crne Gore će u nedelju proglasiti Dan žalosti zbog tragičnih događaja u Srbiji, saopštio je premijer Crne Gore, Dritan Abazović.

„Moguće da će biti dva dana žalosti. Danas sam hteo da kolege nakon ovog obavestim da ćemo to uraditi. Na ovaj način upućujem saučešće porodicama stradalih i povređenih u ovom neverovatno tragičnom događaju koji se desio dva puta u kratkom periodu u Srbiji“, rekao je Abazović na događaju na kome se predstavljaju rezultati koje je Vlada Crne Gore postigla u prethodnih godinu dana.

U Srbiji su se za dva dana desila dva masovna ubistva, jedno u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, a drugo u Mladenovcu, u kojima je stradalo 17, a povređeno 25 osoba.

Vijesti

Pročitajte još:

Tragično stradalim učenicima iz Beograda odata počast u većinski srpskim sredinama na Kosovu

Gračanica: Sveće u znak podrške roditeljima stradale dece i povređenima

Veće ministara donelo odluku: Sutra Dan žalosti u celoj BiH

„Mirëdita, dobar dan“: Odata počast stradalima u Beogradu. Kroz bol se nekad možemo videti bolje

Zvaničnici iz Prištine upućuju saučešće porodicama i prijateljima žrtava pucnjave u Beogradu

Kako se izveštava o tragediji? NUNS: Profesija na iskušenju

U srpskim sredinama na KiM zbog tragedije u BG otkazani svi događaji zabavnog karaktera, zastave na pola koplja, a u školama minut ćutanja

Proglašena trodnevna žalost; Milić: (Osumnjičeni) maloletnik planirao napad i napravio spisak žrtavaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.