Zakazano prvo saslušanje po novoj optužnici u vezi sa ubistvom Ivanovića

Predrag Miljković
FOTO: KoSSev

Novo prvo saslušanje protiv osumnjičenih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića po novoj optužnici, zakazano je za 5. februar, potvrdio je za KoSSev advokat optuženog Nedeljka Spasojevića, Predrag Miljković.

Miljković navodi da je sud uvažio zahtev odbrane koji je poslat krajem godine i u roku od mesec dana zakazao saslušanje.

Na saslušanju pred specijalnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini koje će se održati u 09:30, okrivljeni će se izjasniti o svojoj krivici, dodao je Miljković.

Podsećamo, odlukom Apelacionog suda u Prištini, septembra meseca je predmet ubistva Olivera Ivanovića vraćen na početak. Žalba odbrane optuženih je usvojena, te je, tužilaštvu vraćena optužnica na uređenje.

Suđenje po novoj optužnici počelo je 4. decembra, ali je tada prekinuto nakon zahteva  advokata Tom Gašija o izuzeću sada već bivšeg advokata Nedeljka Spasojevića, Faruka Korenice, koji je sud i usvojio. Advokat Predrag Miljković potom je imenovan za novog branioca Spasojevića.

Pročitajte još:

Miljković novi advokat Spasojevića, podneo zahtev za hitan nastavak postupk

Sud doneo odluku o izuzeću advokata Faruka Korenice sa suđenja za ubistvo Olivera Ivanovića

Korenica: Odloženo ročište u slučaju ubistva Ivanovića na neodređeno vreme

Korenica: Odloženo ročište u slučaju ubistva Ivanovića na neodređeno vreme

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.