Vučić: Gospodin Kurti ne razume realnost, ja je razumem

Biće mnogo teško razgovarati, uraditi bilo šta, ali Srbija mora da pokaže ozbiljnost, odgovornost, posvećenost – još jednom je ponovio srpski predsednik u novom obraćanju medijima, ove subote iz Rudne Glave na otvaranju proizvodnog pogona fabrike Jumko.

Aleksandar Vučić je i danas ponovio svoje ranije poruke o onom što vidi kao nedostatak poimanja realnosti od strane kosovskog premijera Aljbina Kurtija.

„Gospodin Kurti ne razume u potpunosti realnost, ja je razumem i zato ne govorim da su stvari divne, idealne i dobre po nas. Ai se plašim da je on ne razume i da stvari nisu tako sjajne ni za njih“, kazao je Vučić na pitanje Barbare Životić sa Studija B.

„Zato je najbolje da idemo ka kompromisu, ali on ne želi nikakav kompromis. Čovek misli da je svet rođen onog dana kada je on pobedio na izborima i da ništa nije bilo pre toga ništa nije bilo posle toga“, dodaje.

Vučić nastavlja put Smedereva.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.