Petković sa porodicom mladića uhapšenog na Gazimestanu: Mesec i po dana pritvora bez ikakvog povoda

FOTO: KoSSev

Direktor Kancelarije za KiM Petar Petković objavio je na svom Fejsbuk profilu da se sastao sa porodicom N. N. (u izvornom tekstu objavljeno puno ime), koji je na Vidovdan uhapšen na Gazimestanu.

“Sastao sam se sa porodicom našeg N. N. (20), čestitog momka koji je bez ikakvog povoda, samo zato što je Srbin, uhapšen na Vidovdan na Gazimestanu. N. N. se više od mesec i po dana nalazi u pritvoru. Pošten je dečak na ponos svojih roditelja koji se bavi humanitarnim radom, voli naše Kosovo i Metohiju i manastire koje je redovno obilazio”, naveo je Petković.

Kako je Petković saopštio, Kancelarija za KiM je N. N. obezbedila advokata i potrebnu podršku i istakla uverenje da će ga roditelji S. i D. (u izvornom tekstu objavljena puna imena), i sestre uskoro zagrliti u njihovom porodičnom domu.

Radio Mitrovica sever

Povezane vesti:

Mladiću uhapšenom na Gazimestanu produžen pritvor

Uhapšenom na Gazimestanu određen pritvor od 30 dana

Filipović: Uhapšenom na Gazimestanu se stavljaju na teret reči za koje tvrdi da nije izgovorioPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.