KPS: Vozač autobusa seksualno uznemiravao maloletnicu u Zvečanu; Majka: Dete se plaši

Autobus
Ilustracija/Foto: unsplash.com

Kosovskoj policiji prijavljen je slučaj seksualnog uznemiravanja u selu Banjska, u Zvečanu.

U međuvremenu, KoSSev je kontaktirala majka 14-godišnje devojčice koja je želela da da više detalja o jučerašnjem napadu na njenu ćerku, kako se, kaže, ne bi slično dogodilo i drugoj deci.

„Meni je dete u šoku, i s obzirom na to kako se ponaša, moraću da se obratim psihologu, pod stresom je, pita se – kako ću ja sada da se pojavim, plašim se da ga ne sretnem.“

Takođe, Antović je navela i puno ime vozača D. A. (ime poznato redakciji) kao i to da se napad na njeno dete dogodio juče u 13 i 45, na relaciji Banjska-Kosovska Mitrovica, te da se radi o vozaču autobusa Kolašin prevoza.

Slučaj je prijavila majka žrtve – maloletnice, navodeći da je osumnjičeni zapravo vozač autobusa u kom se ona nalazila.

U 24-časovnom izveštaju policije ukazuje se na to da je nadležni tužilac naložio da se postupak istraži u redovnoj proceduri.

Na Kosovu je tokom prošle nedelje prijavljeno više slučaja seksualnog zlostavljanja maloletnika.

Podignuta je optužnica protiv nastavnika iz Đakovice da je seksualno zlostavljao 27 učenika.

U Klokotu je zabeležen slučaj seksualnog uznemiranja maloletnog lica. Kosovski mediji su preneli da je osumnjičeni, Srbin, bivši pripadnik KBS-a iz rezervnog sastava M.S, a da je žrtva 15-godišnja devojčica.

U Glogovcu je prijavljen slučaj silovanja 16-godišnje devojke, koje je počinio njen nastavnik, pa potom i policajac, kojem se obratila kako bi prijavila silovanje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.