Sumnjiva smrt u Gračanici, ispred lokala u K.Mitrovici pronađena kovid pozitivna osoba

Policija KBC Kosovska Mitrovica
FOTO: KoSSev

U Gračanici je u petak nakon ponoći pronađen muškarac bez znakova života, saopštila je danas Kosovska policija, klasifikujući slučaj kao sumnjiva smrt.

Bez drugih detalja o lokaciji na kojoj je pronađen, poručili su da su nadležne jedinice odmah nakon prijavljivanja slučaja izašle na lice mesta.

„U jednom pomoćnom objektu našli su i konfiskovali dva napunjena šaržera za oružje AK 47, jednu tromblonsku minu, dva bajoneta i opremu za čišćenje oružja“, poručili su iz policije.

Odlukom tužioca beživotno telo je poslato na Institut za sudsku medicinu u Prištini radi obdukcije.

Kosovska policija registrovala je u današnjem policijskom izveštaju i saobraćajnu nesreću koja se u petak dogodila u Gračanici, a u kojoj je povređeno dete.

Potvrdili su da je osumnjičeni muškarac sa Kosova uhapšen nakon što je, usled neprilagođene brzine uslovima na putu, naleteo automobilom na maloletnika koji je vozio bicikl.

Osumnjičenom je određena mera pritvora a povređeni je poslat na UKCK.

Policija je sinoć ujedno u severnom delu Mitrovice u ulici Knjaza Miloša vršila kontrolu lokala u vezi sa sprovođenjem operativnog naređenja spremnosti i reakcije na kovid-19.

Tokom kontrole policija je naišla na muškarca sa Kosova koji je bio pozitivan na koronavirus, a kojem je prethodno bila izrečena mera izolacije, saopšteno je ujedno u izveštaju KP.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.