Nenad Radosavljević: Komentar dana

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srbije je u ponedeljak poručio: „Pobedićemo mafiju“, naglašavajući da to garantuje bez obzira na lične, političke i bilo koje druge posledice.

Još jedno ludilo i prevara u nizu sličnih koje se ređaju već 8 godina. “Drž’te lopova” je davno razotkriveno jer ga često upotrebljava upravo onaj koji bi da skrene pažnju sa sebe i usmeri je ni na šta. U periodu u kom je korupcija postojala jedino u strukturama koje su vlast, a zna se ko su, kada je kriminal zataškavan, a zna se od koga, i kada su mafijaške, navijačke i reketaške horde harale uz zatvaranje očiju, a zna se čijih, ovo je još jedan pokušaj posipanja naroda pepelom po glavi ali se nadam da neće uspeti.

Vlada koja se bude formirala je ograničenog trajanja, i vanredni parlamentarni izbori biće održani zajedno sa predsedničkim, najkasnije 3. aprila 2022. godine, izjavio je predsednik Srbije i lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić posle sednice Predsedništva stranke na kojoj se razgovaralo o sastavu nove Vlade. U Vladi će, najavio je Vučić, biti i SPAS i SPS, dok će lider socijalista Ivica Dačić biti novi predsednik Skupštine Srbije.

Nirvana i višestranačje u Srbiji, nema šta. U skupštini i vladi svi koje može da “navata”. Opozicija postoji nije da nije, to su oni za koje je zemlja ravna ploča i rejting im “raste” jer on tako kaže, a u medijima oni koji su tvrdi ali prihvatljivi za pojavljivanje u medijima i čak predviđeni da nadpričavaju njegove nebitne podanike, kako bi stvorili privid slobode govora kao Zavetnici, pa razni Levijatani itd. Sve bašibozluk do bašibozluka. Na pravoj strani ostaju oni koje neće da pominje i koji su odlučno protiv njega a takvi sigurno dolaze bez obzira na njegove manipulacije i sa njima će konačno do sledećih izbora morati da se suoči kao i sa istinom da Srbiju kontinuirano uništava kao niko do sada.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.