KP za Sever: U dva dana pet provala, krađa, saobraćajna nezgoda i napad

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Tokom poslednja dva dana, Kosovska policija za Region Sever evidentirala je više krađa i provala, jednu saobraćajnu nesreću i napad, navedeno je u dnevnom izveštaju.

Krađe i više provala u Mitrovici, Zvečanu i Zubinom Potoku

U Severnoj Mitrovici, u sredu su ukradene dve bicikle, a dan nakon toga i oprema za rad, počinioci nisu poznati. Dan nakon toga, u istom gradu, patrola policije je primetila da su vrata jednog restorana provaljena i o tome obavestila vlasnika. Vlasnik restorana je u pratnji policijskih jedinica ušao u restoran gde je primećeno da je preturano po inventaru ali da ništa nije ukradeno.

S druge strane, u Zubinom Potoku i Zvečanu, prijavljene su provale u stambene objekte.

U Zubinom Potoku su u sredu prijavljene i tri provalne krađe koje su se dogodile u privatnim domovima. Počinioci nisu poznati.

Provala je prijavljena u sredu u kasnim večernjim časovima i u Zvečanu, ali kako je naveo podnosilac žalbe, iz kuće nije ništa ukradeno.

Saobraćajna nezgoda i napad u Mitrovici i Leposaviću

U četvrtak u 02:45 posle ponoći, Kosovska policija je evidentirala i saobraćajnu nezgodu u Severnoj Mitrovici. Kako se navodi u izveštaju, osumnjičeni muškarac je izgubio kontrolu nad vozilom koje se prevrnulo. Vozač je pretrpeo povrede i upućen je na lečenje dok slučaj ide u redovnu proceduru.

Najmirnije bilo je u opštini Leposavić gde je u 09:30 u četvrtak prijavljeno da je osumnjičeni muškarac nakon verbalnog konflikta napao oštećenog, takođe muškarca.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.