Još jedan kandidat za odbornika "doveden u zabludu": Tomislav Dejanović sa Milovićeve liste podržao Srpsku

Sa donekle izmenjenim sadržajem u tekstu zahteva direktorici Centralne izborne komisije Miradije Mavrići, u odnosu na prošlonedeljne – još jedan kandidat za odbornika, ovog puta, na listi GI "Za naš Zvečan" koju predvodi Dragiša Milović – Tomislav Dejanović, zatražio je povlačenje svoje kandidature. Kao i kandidati za odbornike, Tatjana Ivaz i Dalibor Antić, i ovaj kandidat smatra da je i njega njegov politički subjekt "doveo u zabludu". Takođe, i on podršku pruža Srpskoj listi – kao "jedinom pravom, i iskrenom borcu za opstanak i ostanak Srba".

"Zahtevam da se ovaj zahtev momentalno uvaži, jer ne želim da se moje ime koristi za kampanju kojoj je cilj razbijanje jedinstva srpskog naroda na ovim prostorima," naveo je Dejanović u zahtevu.

"Istovremeno, javno pružam podršku Srpskoj listi koja je jedina pravi i iskreni borac za opstanak i ostanak Srba," dodao je. 

GI "Za naš Zvečan" na predstojećim kosovskim lokalnim izborima, 22. oktobra, nastupa u koaliciji sa GI "SDP", Oliver Ivanović.

O povlačenju kandidatura sa Ivanovićeve liste u Kosovskoj Mitrovici, prošle nedelje, podsetite se OVDE.  Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.