Hodžić: Nisam demantovala Gorana Rakića

FOTO: KoSSev

Zamenica gradonačelnika Severne Mitrovice Adrijana Hodžić nije demantovala šefa Srpske liste Gorana Rakića, ali jeste pisanje Gazete Express, za naš portal je upravo potvrdila Hodžić.

„Pisanje Gazeta Express je netačno. Ja nisam demantovala Rakića“, kazala je Hodžić u reakciji na navode ovog prištinskog portala.

Portal je danas popodne javio da je upravo Hodžić negirala Rakićeve navode izrečene tokom protesta o „samosuspenziji“ zaposlenih Srba u svim kosovskim institucijama na centralnom i lokalnom nivou.

Ona je u izjavi za Gazetu Express, kako tvrdi ovaj portal, kazala da „svaki građanin može da ode i dobije uslugu koja mu je potrebna“:

„Da, radimo. Političke odluke su jedno, a na tehničkom nivou svi radimo. Opština je otvorena za svakog građanina, za svaku uslugu koja mu zatreba“, rekla je navodno Hodžić za ovu redakciju.

„Tačno je da je danas opština radila“, potvrdila je zamenica gradonačelnika i za naš portal.

Na pitanje KoSSev-a da li će opština da radi narednih dana, Hodžić je kazala:

„Ja to ne znam. Sutra i prekosutra je vikend, a sledeće nedelje videćemo“.

A šta je Gazeta Express objavila podsetite se u Gazeta: „Rakić kaže da svi zaposleni Srbi obustavljaju rad, a Hodžić to negira“

O ostalim događajima podsetite se u:

NUNS: Srpska lista da prestane da vrši pritisak na portal KoSSev

Kvinta i EU: Svi građani imaju pravo na mirna okupljanja

Jevtić sa protesta u Gračanici: Nećemo da ćutimo, ovo je naša demokratska borba

Lazarević: Srpska lista pažljivo da pročita tekst, pre nego prozove KoSSev i dezinformiše javnost

Izbori nestali sa agende protesta, „samosuspendovali“ se zbog sudije

Autobusi RKS, KM, ČA i BG ušli u K.Mitrovicu, protest počinjePreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.