Vučić Svećlji: A pred vama su laki dani i idu odlično sa isključenjima struje

Svećlja Vučić
FOTO: Preuzeto sa Gazeta Express

„On je meni, da se ne lažemo, zapretio. Rekao je – Vučiću imaćete mnogo teških dana, nedelja i meseca. Taj Kurtijev potrčko“, kratko je danas u intervjuu za Pink, predsednik Srbije Aleksandar Vučić, reagovao na poslednju izjavu iz Prištine.

Ovako je prokomentarisao izjavu kosovskog ministra Dželjalja Svećlja, koji ga je juče pozdravio i kazao, a reagujući na Vučićeve prethodne izjave, da može da mu obeća teške dane, teške nedelje i mesece.

„Što se tiče Vučićevih šovinističkih težnji u odnosu na Kosovo, mogu da obećam teške dane, teške nedelje, teške mesece za njega. Što se tiče stabilnosti Kosova, ta stabilnost će biti ojačana. Tamo će samo još više vladati red i zakon. I vrlo brzo ćemo ponuditi šansu svakom građaninu tog područja da živi mirno“, rekao je Svećlja na Syri TV.

Nazvavši ga „Kurtijev potrčko“, Vučić je danas poručio da problem sa tim što je kazao i da zna da su pred Srbijom teški dani, nedelje i meseci, kada je u pitanju situacija na Kosovu.

Uz konstataciju da su Svećljine izjave zapravo pretnje, Vučić poručuje:

„Uvek sam voleo kada nama neko preti, a nikada ne bih voleo da mi nekom pretimo. Samo neka nastavi da preti. Mnogo je opasan i važan, tako da bilo bi dobro da u istom tempu i ritmu nastavi

Sa druge strane, ironično je kazao da mu je „drago da su pred njima laki dani“, a naročito sa isključenjima struje.

„Ovo im ide odlično sa isključenima struje i baš im je lako i lepo. A biće im tek lako i lepo“, poručio je Vučić.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.