Vučić: Bićemo uz Srbe i pre i posle Banjske, ali cveće neće da cveta

„Nas očekuje mnogo muka po pitanju Kosova i Metohije“ – na još jednom predizbornom skupu SNS-a predsednik Srbije je najavio još težu situaciju.

„Uopšte ne želim da vam kažem da će da bude sve slatko i da će da teče med i mleko, i da će da cveta cveće. Znate da neće i ja neću da vas lažem“, poručio je Vučić u Kruševcu.

Sa druge strane, najavljuje da će „do poslednjeg daha“, zajedno sa svojim saradnicima, da „štiti vitalne, nacionalne i državne interese naše Srbije i naroda na KiM“.

„Šta god da se desi, uvek ćemo da budemo uz svoj narod, i pre i posle Banjske i uvek ćemo da budemo uz Srbe koji na Kosovu i Metohiji žive i nikada ih nećemo ostaviti na cedilu“, kazao je Vučić.

Predsednik Srbije je i na prethodnom predizbornom skupu u beogradskoj Areni krajem prošle nedelje najavljivao težu situaciju na Kosovu.

„Teški su trenuci na KiM, a biće, sasvim sam siguran, verovatno još težih. Ali mi od svog naroda nikada nećemo da odustanemo i nikada im nećemo okrenuti leđa“, sličnu poruku poslao je i tada Vučić.

Ujedno je kazao da će biti uz Srbe na Kosovu, kao i da neće da ih se odriče, ali i da ih napada „ni za šta“, jer zna „kroz kakve muke prolaze“.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.