Valjiju Korleoneu ukraden Audi SQ7, a početkom avgusta mu devojka pucala u nogu (Kallxo)

Izvor: Kallxo (Tekst je izvorno preveden sa albanskog osim naslova koji je adaptiran)

Kosovska policija saopštila je danas da je pre nekoliko dana jednom licu u Gnjilanu ukraden automobil „audi SQ7“ i za odštetu je zatraženo 100.000 evra.

Kallxo saznaje da je reč o Valjiju Korleoneu, čiji je automobil nasilno ukraden. Slučaj je prijavljen i u 24-časovnom izveštaju kosovske policije.

Tamo se navodi da je osumnjičeni, državljanin Severne Makedonije, u saradnji sa još jednim osumnjičenim, opljačkao Korleoneov automobil, uz pretnju pištoljem i na ime obeštećenja u iznosu od 100,000 evra.

Događaj se, kako je saopšteno, dogodio 30. avgusta, na putu Priština – Gnjilane, dok je Korleone agencijama za provođenje zakona slučaj prijavio tek posle tri dana.

„Podnosilac pritužbe je 2. septembra 2022. godine prijavio da je osumnjičeni, državljanin Severne Makedonije, u saradnji sa drugim osumnjičenim, uz pretnju oružjem, na ime i uz naknadu novčane sume od 100.000 evra, ukrao njegovo vozilo Audi SQ7,  saopštila je Policija.

Osumnjičeni su nakon toga krenuli u pravcu Severne Makedonije, a policija je navela da je u toku istraga o slučaju. U toku avgusta meseca, tačnije 11. avgusta, Korleone je, međutim, imao još jedan događaj.

Njega je 22-godišnja devojka ranila u desnu nogu. Osumnjičenoj, staroj 22 godine, koja je optužena za krivično delo ubistvo u pokušaju i neovlašćeno posedovanje, kontrolu ili držanje oružja, sud u Gnjilanu je tada odredio meru pritvora od 30 dana.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.