Tači Bahtiriju: Dovoljno je da ne dovedeš Cecu ili Lepu Brenu

Shakira

Najava gradonačelnika Južne Mitrovice, Agima Bahtirija, da će na ceremoniji otvaranja mosta na Ibru nastupiti poznata kolumbijska pevačica Šakira, izazvala je brojne reakcije, pa se ovim povodom oglasio i kosovski predsednik Hašim Tači.

Tači je povodom mogućeg nastupa Šakire na ceremoniji otvaranja glavnog mosta na Ibru, izjavio da je za Bahtirija dovoljno samo da ne dovede Cecu ili Lepu Brenu, prenosi Periskopi.

U intervjuu za ovaj medij, gradonačelnik Južne Mitrovice, Agim Bahtiri, odgovorio je na ovu „ironičnu“ izjavu kosovskog predsednika.

Bahtiri je rekao da nastup Cece, Lepe Brene ili bilo kog albanskog pevača povodom otvaranja mosta na Ibru ne bi bila dobra ideja pošto ovi pevači ne bi bili dobrodošli za stanovništvo koje živi tamo.

„Nemam komentare na ovo. Ne znam šta je ovim hteo kaže… Smatram da Ceca, Lepa Brena ili bilo koji albanski pevač ne bi bili dobar izbor zato što mi želimo da ujedinimo stanovništvo dovođenjem svetske zvezde koja bi poslala jasnu poruku građanima,“ rekao je Bahtiri, prenosi Periskopi.

O potencijalnom Šakirinom nastupu u Mitrovici pročitajte:

Pacoli: Spreman sam da ponudim svoj privatni avion za Šakiru

Most na Ibru zvaće se „Šakira“? U Šakirinom interesu da nastupi besplatno

Otkriven identitet pevačice koja će nastupiti kod mosta na Ibru, iz Kolumbije je

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.