Radojević: Da se glasa za politiku kontinuiteta

„Politika kontinuiteta“ moto je koji se danas čuo u severnom delu Kosovske Mitrovice, a u okviru vanrednih izbora za gradonačelnika Kosovske Mitrovice. To je, kako je ovu kovanicu predstavio favorit za gradonačelnika, Milan Radojević, ali i njegovi saborci u Srpskoj listi i glasači, šestogodišnji uspeh u, onom što oni vide kao razvoj i ulepšanje grada, njegove sigurnosti i davanja šanse mladim ljudima.

Upravo su zatvorena birališta. Rano jutros, Milan Radojević, na glasanje je došao u pratnji zamenika kosovskog premijera i ministra, a nekadašnjeg gradonačelnika Gorana Rakića, poslanika u kosovskoj skupštini Igora Simića, predsednika PO Kosovske Mitrovice, Aleksandra Spirića i poveće grupe zaposlenih u delu mitrovičkih institucija.

Da Mitrovica bude ono što i jeste – stub, bedem opstanka našeg naroda na prostoru Kosova i Metohije

Kao i njegovi prethodnici pozvao je građane da glasaju i da poštuju zaštitne mere.

„Da glasaju za svoju budućnost, da glasaju za politiku kontinuiteta“, istakao je.

A kakva je to politika kontinuiteta?

„Prethodnih šest godina, Srpska lista uz veliku pomoć i podršku i predsednika Republike Aleksandra Vučića, vlade i direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju, uspela je da stvori odgovarajuće političko bezbednosne uslove za razvoj grada, za razvoj infrastrukture. Da damo budućnost i perspektivu mladima“.

On očekuje da će građani da potvrde politiku kontinuiteta.

„Da nam daju poverenje da nastavimo tamo gde smo stali, a to je realizacija svih projekata“, koji su, kako on kaže, navođeni u kampanji.

Glasao je pod sloganom „123 – Za Milana svi“.

Šta su kazali ostali zvaničnici Srpske liste čitajte u:

Rakić jutros: Od same zore građani izlaze i daju svoj glas Milanu Radojeviću

Spirić: Praznik za Kosovsku Mitrovicu, pobeda je neminovna

Izborni dan detaljnije pratite u posebnoj vesti.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.