PIK: Četvrto hapšenje u slučaju seksualnog zlostavljanja maloletnice iz Glogovca

Policijski inspektorat Kosova saopštio je da je danas uhapšen još jedan osumnjičeni u slučaju seksualnog zlostavljanja maloletnice u Glogovcu.

Početkom meseca, kosovsku javnost je potresla vest o silovanju maloletnice iz Glogovca. Prema sumnjama Kosovske policije, šesnaetogodišnjakinju je prvo silovao nastavnik, a nakon što je otišla da slučaj prijavi policiji, policijski službenik ju je ucenio i nastavio da zloupotrebljava duži vremenski period.

Nakon hapšenja nastavnika Š.Đ., policijskog službenika V.V. i ginekologa F.A. za koga se sumnja da je izvršio ilegalni abortus, pre nedelju dana PIK je saslušao i advokata Haljiljaj (ime tada nije bilo navedeno). Danas, saopštavaju iz PIK-a da je uhapšen i četvrti osumnjičeni, G.H.

G.H. se tereti za krivično delo zloupotrebe službenog položaja, zloupotrebe službene dužnosti, seksualnog zlostavljanja i zastrašivanja tokom istražnog postupka.

G.H. je određena mera pritvora u trajanju od 48 sati.

Pročitajte još:

U slučaj seksualnog zlostavljanja maloletnice umešan i advokat

Protest zbog devojke koju je silovao nastavnik, pa policajac kome je to prijavilaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.