KP: Uhapšen osumnjičeni za današnju pucnjavu na dečaka i mladića kod Štrpca, pronađen i pištolj

štrpce dečak
FOTO: Printscreen/TVHerc

Vest je ažurirana 

18.43 – U međuvremenu, iz Kosovske policije saopštili su da su nakon hapšenja osumnjičenog za ovaj napad, pronašli  i oduzeli i vatreno oružje (pištolj) kojim je, kako se još uvek sumnja, počinjeno krivično delo.

 

Takođe, kao materijalni dokaz oduzeto je i putničko vozilo kojim se osumnjičeni kretao u trenutku kada je navodno pucao.

17.59 – Kosovska policija upravo je saopštila da je osumnjičeni za današnji napad iz vatrenog oružja na mladića i dečaka u regionu kod Štrpca, identifikovan i uhapšen. 

Reč je o tridesettrogodišnjem muškarcu A.K. sa Kosova.

„Regionalna policija Uroševac je nakon intenzivnog istražnog rada, prikupljanja informacija na terenu, identifikovala i potom uhapsila osumnjičenog A.K. starog 33 godine“, navode iz policije.

Njega su službenici sproveli u Regionalnu policiju u Uroševcu – odnosno u Regionalni istražni sektor, na dalje istražne radnje.

O ovom incidentu danas je inicijalno izvestila Kancelarija za KiM, precizirajući da su dečak i mladić srpske nacionalnosti u selu kod Štrpca ranjeni, kada je na njih pucano iz automobila u pokretu.

Slučaj je potom potvrdila i Kosovska policija, premda ne precizirajući koje su nacionalnosti dvojica ranjenih.

Oni, kako je potvrđeno sa obe strane, nisu životno ugroženi i trenutno se nalaze u KBC-u Gračanica.

O tome opširnije u: 

 

Ranjeno dvoje Srba kod Štrpca, na dečaka i mladića pucano iz vatrenog oružja; Nisu životno ugroženiPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.