Kosovarski regrut pokazuje aktivnosti u Siriji

Tekst je preveden sa albanskog
 
Dvadesetčetvorogodišnji Kosovar iz Kačanika, Lavdrim Muhadžeri, koji je ubedio ostale Albance da mu se pridruže u Siriji, pokazao je u utorak na Fejsbuku šta su aktivnosti u toj zemlji u kojoj se vodi rat, piše danas u listu "Daily times".
 
"Allahu Akbar" je poruka koju je napisao ispod dve fotografije na kojima se na jednoj slici može videti jedna osoba koju je obezglavio i druga na kojoj drži glavu krvavim rukama. Bosanski portal "SAFF" je objavio ove fotografije koje je Mudžaheri postavio na ovu društvenu mrežu, a koje su kasnije i blokirane. Ovaj Kosovar nije dao indikaciju gde se čin i dogodio, ali se pretpostavlja da je u pitanju Sirija, javio je ovaj bosanski portal.
 
"Najpoznatiji kosovarski član ISIS-a (Islamska država Iraka i alšama, ili samo Islamska država, prim. red.) je prošlog meseca bio u fokusu medijske pažnje u regionu zbog paljenja kosovskog pasoša, ali je ovog puta to otišlo dalje," pisalo je na ovom bosanskom portalu.


Za izvornu vest na bosanskom sajtu "SAFF" i fotografije, kliknite OVDE (redakcija KoSSev)

 
 
 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.