Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Izjava Evnera Hodžaja da je politika taksi urodila plodom jer je nanela štetu srpskoj ekonomiji još jednom pokazuje šta je bio jedini motiv uvođenja trgovinske blokade za proizvode iz centralne Srbije, i da pokazuje da je Priština principijelno protiv bilo kakvog dijaloga i kompromisa. Anticivilizacijske takse, to i sam Hodžaj priznaje, imale su jedan jedini cilj – da naškode Srbiji, i nikakve druge političke ideje i principi ne stoje iza te odluke Prištine kaže se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Kakvo osvešćenje da ne kažem otrežnjenje… A ja mislio to Priština vrši pritisak da se pregovori, kada se nastave, završe obostranim priznanjem Kosova i Srbije, što je vrlo nepolitička zamisao. Ili sam ja pametan ili u Kancelariji za KiM nisu.

Mlade vozače od jeseni čekaju brojna nova pravila.

Mlade vozače do jeseni čekaju mnoga druga iskušenja. I sve nas.

Poslednjih dana teško da možete da kupite novine na kojima na naslovnoj strani nije…

Ono što se u ovoj bolesnoj zemlji može naći na naslovnim stranama svih štampanih i u udarnim terminima svih elektronskih medija, neće se naći u mojim komentarima. Toliko bar mogu.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.