Izvođenjem „Za milion godina“ učenici OŠ „Branko Radičević“ čestitali Novu godinu

Izvođenjem pesme „Za milion godina“, sastava YU rok misija učenici osnovne škole Branko Radičević iz Kosovske Mitrovice poželeli su svima zdravu, srećnu i uspešnu Novu 2024. godinu.

„Ove godine, prilikom odabira pesama za Dan naše škole bili smo u dilemi da li je pesma ‘Za milion godina’ prikladnija za tu priliku ili za novogodišnju čestitku. Došli smo do mudrog rešenja – da pesmu koristimo i za jedno i za drugo, samo da izvođenje bude različito“, poručili su iz OŠ Branko Radičević.

Za Dan škole, pored hora, solo delove pesme su pevali nastavnici, a za nastup posvećen novogodišnjoj čestitki, pridružili su im se i učenici nižih razreda i još nekoliko nastavnika.

Oni su se ove nedelje okupili u dvorištu OŠ Branko Radičević odakle su svi u glas zapevali.

„Iako je veče bilo pravo decembarsko, prohladno, nama nije bilo ni malo hladno. Učenici su bili izuzetno motivisani i voljni da pevaju što moramo naglasiti“, navode iz ove škole.

Koordinator aktivnosti je bio nastavnik Đorđe. Horom je dirigovala nastavnica Stefana, a za organizaciju učenika nižih razreda je bila zadužena učiteljica Milica. Nastavnica Nevena je bila di-džej.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.