Finale kviza „Okršaj mozgova“ u PKC „Akvarijus“

okrsaj-mozgova

Poslednje, peto, kolo prvog ciklusa kviza znanja „Okršaj mozgova“, održaće se večeras u 20 časova, u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“. Za nagradu će se nadmetati četiri ekipe.

Ekipe koje će se nadmetati večeras su VMRO – sa članovima Vasilj Adžić, Milica Radovanović, Rodoljub Šćekić, Staša Stojsavljević koja trenutno ima osvojenih 75 bodova, Aktiv – Igor Marković, Kejleb Va, Miloš Timotijević, Jovan Aleksić sa trenutnih 73 boda, u ekipi Ajduci su Miljan Ilić, Slobodan Popović, Stefan Vučinić, Milan Jevtić sa 61 bodom i Anina bagra – Ana Ignjević, David Pavlović, Mihajlo Ristić, Dunja Veljković sa 47 bodova.

U sklopu kviza osmišljenog po uzoru na „pab kvizove“, za sada je održano četiri kola, dok će nakon večerašnjeg, petog, biti odlučeno koja ekipa je pobednik ciklusa i koja će ekipa dobiti četvorodnevni boravak u luksuznim apartmanima na Kopaoniku koji daruje sponzor „Okršaja mozgova“ Chalet vrhovi Kopaonika. Timu sponzora pridružili su se i kladionica „Oktagon“ i restoran „Mreža“ iz Kosovske Mitrovice.

Pročitajte još:

Okršaj mozgova u Galeriji Akvarijus

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.