Sumnjiva smrt u Kosovu Polju

Kosovo police
Kosovo police

U Kosovu Polju, u selu Henc, 8.januara je pronađeno beživotno telo kosovskog Srbina Z.A. (1955) čiji je nestanak prijavio sin žrtve policijskoj stanici u Gračanici 5. januara.

U jučerašnjem 24-časovnom izveštaju Kosovske policije javnost je obaveštena da je na livadi u Kosovu Polju pronađeno beživotno telo kosovskog Srbina koji je bio prijavljen kao nestao. U toku jučerašnjeg dana, naša reakcija nije uspela da dobije podrobnije informacije o ovom slučaju, ali su iz kancelarije za javno informisanje Kosovske policije danas pristigli detalji slučaja.

Utvrđeno je da je telo žrtve Z.A. (1955) osoba čiji nestanak je prijavio njegov sin policijskoj stanici u Gračanici oko 14 časova 5. januara. Žalilac je naveo da je njegov otac izašao iz kuće i otišao u nepoznatom pravcu.

Telo Z.A. pronađeno je na livadi, daleko od naseljenih kuća, a nakon uviđaja, odlukom tužioca otvorena je istraga. Predmet se vodi kao sumnjiva smrt, a telo je poslato na obdukciju.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.