Dani opštine Gračanica: Sutra dečji festival „SMILE FEST“

FOTO: Turistička organizacija „Gračanica“

U sklopu obeležavanja „Dana Opštine Gračanica“, ove godine po prvi put biće održan dečji festival „SMILE FEST“. Početak programa namenjenog najmlađoj publici planiran je za sutra u 17.00 časova.

Festival za decu organizuju Opština Gračanica i Turistička organizacija „Gračanica“.

Najavljuju da će ga obeležiti mnogobrojne aktivnosti koje će se odvijati u dvorištu Doma kulture „Gračanica“, kao i smenjivanje različitih nastupa Udruženja animacije dece „Veseli Čuperci“.

„Na festivalu će atmosferu dočarati štulaši u kostimima, žongleri sa raznovrsnim akrobacijama, kao i raznosvrsni mađioničarski trikovi. Deca koja to vole moći će da isprobaju crtanje po licu specijalnim bojama, nakon čega sledi bubble show u sklopu kog se prave ogromni baloni od sapunice u koji deca mogu da uđu“, poručuju iz TO Gračanica.

Dodaju da je dečji festival „SMILE FEST“ posvećen i odraslima koji žele na trenutak da probude dete u sebi i uživaju u mnogobrojnim aktivnostima koje će biti organizovane.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.