Danas u Zvečanu druga Humanitarna akademija za decu sa poteškoćama u razvoju

Udruženje roditelja „Podrži me“ iz Kosovske Mitrovice, danas, u 12 časova u Domu kulture u Zvečanu, organizuje drugu Humanitarnu akademiju namenjenu bolesnoj deci i mladima sa poteškoćama u razvoju.

Akcija se održava pod pokroviteljstvom Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske, a predsednik Odbora, Milorad Arlov će predsednici Udruženja, Ivani Rakić, uručiti ček sa iznosom prikupljenim tokom humanitarne akcije koja je već sprovedena u Republici Srpskoj.

Inače, ovo nije prvi put da Odbor za pomoć Kosovu i Metohiji pomaže akcijama Udruženja. Podsetimo, pre godinu dana je na prvoj Humanitarnoj akademiji ovom udruženju uručeno 36.000 evra pomoći, a Odbor je organizovao i doček mališana sa posebnim potrebama u Prijedoru.

Svečanost će biti upriličena programom pripremljenim od strane članova Udruženja, uz pomoć predškolskih ustanova, potpomognutim od strane četiri opštine sa Severa Kosova i Metohije, sa kojima je pre dve godine potpisan i Memorandum o saradnji.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.