Vlasnik zapaljenog auta: Uzeli su hleb iz ruku mojoj deci, da spuste glavu kad prođu pored njih

Nakon što mu je noćas u Zubinom Potoku, isped zgrade u kojoj živi zapaljen automobil, vlasnik B.B, koji je inače i vlasnik MB Taxi-a, se o tome oglasio na Fejsbuku uz snimak svog sada već potpuno uništenog vozila.

„Scene kao u filmovima strave i užasa“, opisao je sliku koja ga je noćas oko 3 sata sačekala, kada ga je prethodno supruga obavestila da mu ispred zgrade gori automobil.

Kako je vozilo zapaljeno u blizini stambene zgrade, B.B. navodi da samo brzom reakcijom vatrogasaca požar nije proširen i na stanove.

Precizira da se radi o vozilu vrednom 3,000 evra, kojim je, kao taksista, iako nekad poznati srpski novinar, u poslednje tri godine obezbeđivao novac za svoju porodicu.

Osim toga u objavi, što je i ponovio u naknadnom razgovoru za KoSSev, ističe i da ovaj automobil nije skorije preregistrovan na RKS, već da je još prošle godine u februaru prebačen sa tablica KS na kosovske.

Vozio je automobil registrovan na tablice RKS jer se, kako tvrdi, bavio isključivo prevozom Srba sa Severa ili centralne Srbije do enklava južno do Ibra, koji su se tamo upućivali ili zbog obaveza u vezi sa dokumentacijom ili su obilazili crkve i manastire.

U trenutku kada mu je noćas zapaljen automobil, u stanu su se nalazila i njegova deca. Svedoči da su mu ćerke istraumirane jer su gledale auto u plamenu.

Poručuje da su počinioci možda uspeli preko njega da pošalju upozorenje za ostale, ako im je to bio cilj, ali i da su takođe uspeli i da njegovo dvoje dece ostave bez hleba.

„Neću se ni truditi da saznam ko je to uradio, ali ću ih zamoliti samo jedno da kada prođu pored mojih ćerki, da spuste glavu jer su ih noćas istraumirali za ceo život i oteli im hleb iz usta, a one to nisu zaslužile“, poručio je B.B.

Kako nam je potvrdio, svoj posao mora da nastavi ali uz novi početak.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.