Veljiju u poseti opštini Zubin Potok: Razgovarali smo kako da povećamo poverenje građana u institucije

Agim Veljiju u poseti Zubinom Potoku i Brnjaku
Foto: Agim Veljiju, Fejsbuk

Kosovski ministar unutrašnjih poslova, Agim Veljiju (Veliu), posetio je danas opštinu Zubin Potok, policijsku stanicu u ovoj opštini i prelaz Brnjak.

U pratnji Veljijua bili su i zamenik ministra iz Srpske liste, Milan Radojević kao i direktor Kosovske policije, Rašit Ćeljaj (Rashit Qalaj), saopšteno je na njegovoj Fejsbuk stranici.

„Ovom prilikom bio sam podrobno upoznat sa radom i aktivnostima ovih institucija, izazovima i problemima sa kojima se suočavaju opština Zubin Potok, policijski službenici u ovoj opštini, kao i drugi policijski službenici i službenici granične policije, posebno u ovom vremenu upravljanja pandemijom COVID-19“.

Kako je saopštio, na sastanku sa gradonačelnikom opštine Zubin Potok, Srđanom Vulovićem razgovarao je o produbljivanju saradnje ove opštine sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i institucijama u Prištini, a posebno o potrebi jačanja saradnje i poverenja građana u institucije.

Sastao se i sa komandirom policijske stanice, Zvezdanom Milivojevićem, a potom je posetio prelaz Brnjak, gde je, kako je saopšteno, informisan o radu granične policije, carine i sprovođenju mera protiv pandemije koronavirusa.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.