TV Most: U kapuljačama bacili molotovljeve koktele na bilbord Srpske u Leposaviću i demolirali ga

U Leposaviću, sinoć nešto posle 21 sat, nepoznata lica sa kapuljačama, izletevši iz automobila crne boje, bacila su molotovljeve koktele na bilbord Srpske liste i demolirale ga, a zatim se velikom brzinom uputili iz Leposavića, javila je jutros TV Most iz Zvečana. 

Na lice  mesta su izašle ekipe KPS-a koje su uradile uviđaj. Istraga je u toku, povređenih nema, naneta je materijalna šteta.

Ova televizija poziva se na navodne očevice koji navode da su "dve osobe sa kapuljačama na glavama izletele iz automobila crne boje i bacile koktele na bilbord, a zatim se velikom brzinom uputile ka izlazu iz Leposavića".

Detaljnije o kosovskim  lokalnim izborima pratite na našoj tematskoj stranici​ "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

Opštinski odbor Srpske liste iz Leposavića osudio je ovaj vandalski čin, javlja ista televizija.

Opštine na severnom Kosovu oblepljene su predizbornim plakatima. Postavljeni su bilbordi. Dele se flajeri i ostali stranački reklamni materijal. Dominira Srpska lista. Kosovski lokalni izbori održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje 10 stranaka kosovskohmetohijskih Srba. Podršku Beograda dobila je takođe samo Srpska lista.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.