Troje sa poternice u policiji, određen im pritvor

Akcija protiv šverca
Foto: KoSSev

Četvorica od deset osumnjičenih za krijumčarenje robe, za kojima je kosovska policija pre dva dana raspisala poternicu, saslušani su danas. Troje su u pritvoru, jedan pušten, saopštila je večeras Kosovska policija.

Podsetimo, Kosovska policija sprovela je u sredu akciju u, kako je saopštila, cilju sprečavanja šverca robe u Prištini, Peći, severnom i južnom delu Kosovske Mitrovice.

Tom prilikom zaplenjena je veća količina raznih alkoholnih i bezalkoholnih pića, prehrambene i druge vrste robe. U akciji je uhapšeno ukupno osam osoba, od kojih je danas njih petoro i dobilo jednomesečni pritvor.

Istog dana, policija je raspisala poternicu za još 10 lica, da bi danas potvrdila da je policiji bilo dostupno njih četvoro.

Policijski istražitelji su tokom današnjeg dana saslušali: V.H. (1978), M.H. (1981), M.V. (1994) i A.N. (1982).

Nakon razgovora, po nalogu tužioca, troje je poslato u pritvor, dok je jedan od osumnjičenih pušten na slobodu.

O akciji policije, ali i neredima koji su se dogodili nakon intervencije Specijalnih jedinica u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu čitajte u vesti: Novi nemiri na SeveruPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.