Tribina za medicinare na temu imunizacije stanovništva danas u Novom Pazaru

FOTO: KoSSev

Društvo za održivu budućnost „Koraci“ danas u 14 časova organizuje tribinu za zdravstvene radnike na temu imunizacije stanovništva protiv kovida-19 u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Novi Pazar (ul. Stevana Nemanje 2), saopštilo je ovo udruženje.

Cilj ovog događaja pod nazivom „Vakcinacija – sigurni put do pobede nad pandemijom koronavirusa“ je, kako navode iz društva ’’Koraci’’, da se unapredi i ubrza proces imunizacije stanovništva protiv virusa korona.

Na tribini će govoriti: doc. Dr Ksenija Bojović – infektolog sa Medicinskog fakulteta u Beogradu, doc. dr. Emina Milošević – imunolog sa istog fakulteta, predsednik Udruženja za javno zdravlje Srbije – epidemiolog Dragoslav Popović, direktor Zavoda za javno zdravlje Novi Pazar Šefadil Spahić i Marko Oljača – predsednik Društva za održivu budućnost – Koraci.

Iz ovog društva ističu da će se tribina održati uz poštovanje epidemioloških mera, a u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije ’’Dr Milan Jovanović Batut’’, Zavodom za javno zdravlje Novi Pazar i gradom Novi Pazar.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.