Srpska lista u ostavci kod Ramuša Haradinaja

Srpska lista kod Ramuša Haradinaja
Srpska lista kod Ramuša Haradinaja

„Imao sam sastanak sa Srpskom listom, sa zamenikom predsednika, Milanom Radoičićem, potpredsednikom Daliborom Jevtićem i gradonačelnicima Severne Mitrovice, Goranom Rakićem i Štrpca, Bratislavom Nikolićem,“ među zgusnutim premijerskim obavezama, Ramuš Haradinaj se danas sastao i sa Srpskom listom – svojim koalicionim partnerom, koja je zvanično u ostavci od hapšenja visokog zvaničnika Republike Srbije Marka Đurića, 26. marta – u njenom prisustvu u Kosovskoj Mitrovici.

„Na sastanku smo razgovarali o najnovijim dešavanjima u zemlji, kao i o aspektima vezanim za položaj srpske zajednice na Kosovu. Složili smo se da nastavimo redovnu komunikaciju i jačamo saradnju sa gradonačelnicima kako bismo ostvarili razvojne ciljeve svake opštine,“ otkriva detalje sastanka sa ovim političkim predstavnicima Srba u ostavci kosovski premijer.

Rakić i Radoičić na sastanku sa Haradinajem

Poslanici Srpske liste posle sastanka s Haradinajem ponovo sede u sali s poslanicima vladajuće koalicije

Kosovski premijer se tokom današnjeg dana, na brojnim drugim sastancima bavio i pitanjima transformacije „Kosovskih bezbednosnih snaga“ u „Vojsku Kosova“, ratnih veterana OVK, unutrašnje konsolidacije Kosova na putu ka EU, obrazovanja, zdravstva, „pravne države“, vladavine zakona i demokratizacije Kosova, biznisima i grantovima.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.