Saobraćajna nezgoda na ulazu u KM – sudarili se policijsko vozilo i motocikl

Saobraćajna nezgoda motocikl policijsko vozilo
FOTO: 192_rs/Instagram

Na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice večeras se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali jedno policijsko vozilo i motocikl.

Saobraćajna nezgoda se dogodila nešto pre 20.00, na raskrsnici kod NIS-ove pumpe, tj. skretanja ka policijskoj stanici.

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Veton Eljšani (Elshani), kazao je za KoSSev da se policijsko vozilo kretalo iz pravca policijske stanice ka centru grada, a da je moticikl saobraćao ka Zvečanu.

Eljšani tvrdi da se pretpostavlja da se policijsko vozilo na raskrsnici zaustavilo, a da je vozač motora J. H. (1993) udario u prednji deo službenog automobila.

Na fotografijama koje su objavljene na društvenim mrežama, međutim, vidi se da je jedno policijsko vozilo ušlo u raskrsnicu, a da se nedaleko od ovog automobila nalazi prevrnut motocikl.

Vozač motocikla je prebačen u KBC Kosovska Mitrovica, a Eljšani navodi da je pretpostavka da nisu u pitanju ozbiljnije telesne povrede.

Slučajem se bavi saobraćajna istražna jedinica.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.