Prvi “Vidovdanski moto skup” sledećeg vikenda u K.Mitrovici – za ljubitelje motora i dobre muzike

Kerber ploča bajkeri
FOTO: Moto klub Gazimestan

Prvi “Vidovdanski moto skup“ biće održan u Kosovskoj Mitrovici u subotu 25. juna, u organizaciji Moto kluba „Gazimestan“.

Centralni deo manifestacije je muzički program koji će od 19.00, biti održan na ploči kod srednje Tehničke škole „Mihajlo Petrović Alas“, a u okviru kojeg će, nakon uvodnog nastupa lokalnih muzičara – DJ Joe i Kontra benda iz Štrpca, koncert održati rok grupa Kerber.

Kako je za Radio Kosovska Mitrovica rekao predsednik moto kluba „Gazimestan“ Dušan Mlađović, ova manifestacija se održava prvi put u ovoj organizaciji, i za razliku od „Bajk rok misije“ koja je ranijih godina održavana, „Vidovdanski moto skup“ podrazumeva spontano okupljanje bajkera iz celog regiona, bez defilea i organizovanog kretanja glavnim državnim i opštinskim putevima.

Poenta je, kako kaže, da u večernjim satima svi stignu do Kosovske Mitrovice i zajedno uživaju u druženju i dobroj muzici.

„Najveća podrška i partner u organizaciji je Kancelarija za Kosovo i Metohiju, lokalne samouprave sa severa Kosova i Metohije i mnogobrojni pojedinci sa lokala“, kaže Mlađović.

Moto klub „Gazimestan“ formiran je prošle godine u decembru. Sedište kluba je u Zvečanu, ali okuplja bajkere iz cele Srbije i trenutno ih je 12 najaktivnijih.

„Formalno, klub je oformljen u decembru prošle godine, ali mi se družimo i vozimo zajedno duže od dve godine. Naš član može biti svako ko se pronađe u ovoj priči“, kazao je Mlađović.

Kerber ploča bajkeri
FOTO: Moto klub Gazimestan

Radio Mitrovica SeverPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.