"Prevaranti" večeras u Zvečanu

Predstava "Prevaranti" biće izvedena večeras u 19.30, u sali Doma kulture “Trepča”, u Zvečanu, u organizaciji kulturnog centra “Dragica Žarković” iz Kosovske Mitrovice.

Cena ulaznice je 250 dinara, a prodaja karata se danas vrši na blagajni Doma kulture "Trepča" u Zvečanu, od 12 do 19 časova.

U pozorišnoj komediji za koju je tekst pisao, Pierrin Basquiera, a režirala, Vida Crnčević Basara, glume Kalina Kovačević, Milorad Mandić Manda, Ljiljana Blagojević, Sonja Knežević.

Samo pozorišni komad govori o četiri prevaranta koji pred Drugi svetski rat posećuju poznate banje u Srbiji, gde kradu i varaju bogatu klijentelu. Međutim, interesantno postaje kada se prevarantima ukrste putevi.

U ponedeljak, 30. marta, kulturni centar "Dragica Živković", takođe, organizuje projekciju filma "Gorčilo" u sali Doma kulture “Trepča” u Zvečanu. Cena ulaznice je 250 dinara, a prva projekcija  je u 18 časova, a druga u 20 časova. 

Prodaja karata vršiće se u ponedeljak  30. marta na blagajni Doma kulture “Trepča” u Zvečanu, od 12 do 19 časova.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.