Predizborna kampanja: PKS sa meštanima u Leposaviću, SLS u Skularevu

Partija kosovskih Srba i Samostalna liberalna partija nastavile su danas svoju predizbornu kampanju za kosovske lokalne izbore. Dok je svoj izborni program i kandidate za odbornike SLS Slobodana Petrovića predstavila u Skularevu, PKS Dragana Jablanovića to je učinila u Leposaviću.

Aktivisti i kandidati za odbornike SLS-a su iz razgovara sa meštanima Skulareva saznali da najmađima u ovom mestu nedostaje park, a dok su stariji, kako navodi ova stranka u saopštenju za medije, kazali da ih brine ekonomski i poljoprivredni razvoj.

Detaljnije o kosovskim  lokalnim izborima pratite na našoj tematskoj stranici​ "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

SLS predizbornu kampanju sutra nastavlja u Batusu.

Aktiviste PKS-a koji su u centru Leposavića postavili izborni štand sa predizbornim materijalom, obišao je i kandidat za gradonačelnika Leposavića ispred ove stranke Dragan Jablanović, zajedno sa nekoliko kandidata za odbornike.

Jablanović je, takođe, obišao i gradsku pijacu, gde je razgovarao sa građanima o njihovim problemima i mogućim rešenjima istih, saopštila je PKS.

Ova stranka navodi i da je, prema podeljenom predizbornom materijalu, današnji štand, kako tvrde, posetilo preko 800 građana.

Kosovski lokalni izbori održavaju se 22. oktobra. Na njima učestvuje najmanje 10 stranaka kosovskometohijskih Srba. Podršku Beograda dobila je samo Srpska lista.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.