Ponovo otvoren centar za registraciju vozila u Zubinom Potoku

Foto: Kosovski MUP

Izvor: Koha (Tekst je izvorno preveden sa albanskog)

Centar za registraciju vozila u Zubinom Potoku ponovo je otvoren u zgradi Policijske stanice.

Stari centar koji je bio u zgradi Opštine je izgoreo, a kosovsko Ministarstvo unutrašnjih poslova saopšilo je da se novootvoreni centar sada nalazi u Policijskoj stanici u Zubinom Potoku.

„Ovom prilikom Ministarstvo unutrašnjih poslova obaveštava sve građane da će se rad u ovom centru odvijati normalno i da su spremni od danas da pružaju usluge svim građanima. Objekat je prilagođen za pružanje neposrednih usluga građanima kojima je to potrebno, sve do potpunog funkcionisanja Centra za registraciju vozila, koji je uništen kao posledica kriminalnog napada, zbog odluke Vlade Kosova od 20. septembra, za postavljanje privremenih registarskih tablica. Ovo je brza intervencija službenika Agencije za registraciju MUP-a, u saradnji sa Kosovskom policijom, kako građani ovog područja ne bi ostali bez usluga ”, navodi se.

KoSSev: Podsetimo, proteklog vikenda, u Zubinom Potoku je, kako je potvrdio kosovski MUP, zapaljen Centar za registraciju vozila. O tome opširnije u: 

Svećlja: Zapaljen centar za registraciju vozila u ZP, a u Zvečanu na isti bačena „eksplozivna naprava“

Izbio požar u zgradi Opštine Z. Potok, izgorele dve kancelarije; Svećlja: Zapaljen centar za registraciju

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.