Izbio požar u zgradi Opštine Z. Potok, izgorele dve kancelarije; Svećlja: Zapaljen centar za registraciju

Vest je ažurirana

11.24 – O požaru u Zubinom Potoku izvestila je i policijska uprava regiona Sever.

Kako su potvrdili, o požaru ih je informisao radnik obezbeđenja zgrada SO Zubin Potok.

„Policijske patrole su odmah dosle na lice mesta,i sve relevantne jedinice,kao i vatrogasna jedinica iz Zubinog Potoka. Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je požar zahvatio prizemne prostorije zgrade i postoji sumnja da je zahvatio prostorije centra MUP-a Kosova i Biblioteku doma kulture“, navodi se u saopštenju ovog regiona.

Potvrdili su da je požar prijavljen oko 01.00, a da je lokalizovan oko 02.00.

O slučaju je obavešten nadležni tužilac, a istraga je u toku.

11.08 – Svećlja: Zapaljen centar za registraciju vozila u ZP, a u Zvečanu na isti bačena „eksplozivna naprava“

Kosovski ministar unutrašnjih poslova Dželjalj Svećlja saopštio je danas da su nepoznate osobe zapalile prethodne noći Centar za registraciju vozila u Zubinom Potoku, a da je ujedno izvršen napad i u Centru za civilnu registraciju u Zvečanu.

Više o tome u posebnoj vesti.

09.01 – U zgradi Opštine Zubin Potok sinoć je oko 01.00 izbio požar, usled čega su pripadnici vatrogasne jedinice izašli na teren.

Na snimku koji nam je dostavio Zubin Potok INFO moguće je videti dim kod ulaznih vrata zgrade.

Kako je potvrdio jutros za KoSSev komandir vatrogasne stanice u Zubinom Potoku, Saša Božović, vatra je zahvatila dve kancelarije u zgradi opštine u kojoj, u trenutku izbijanja požara, nije bilo nikog.

Požar je i ugašen oko pola tri.

Božović nije mogao da potvrdi šta bi mogao da bude uzrok požara, navodeći da će to da utvrde nadležni inspektori.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.