Petković u dvodnevnoj poseti Kosovu

Petković
FOTO: KoSSev

Direktor Kancelarije za KiM, Petar Petković, od danas boravi u dvodnevnoj poseti Kosovu. Prvi dan provešće na teritoriji opštine Štrpce.

Petković će se danas u selu Berevce sastati sa rukovodstvom opštine Štrpce, te mladim sportistima i članovima Kulturno umetničkog društva ovog kraja.

„Nakon kraćeg sportskog i kulturno-umetničkog programa, direktor Petković će se družiti sa decom, njihovim roditeljima i sa predstavnicima sportskih udruženja, posle čega je predviđeno njegovo obraćanje okupljenim građanima“, najavili su iz Kancelarije.

Nešto kasnije, direktor će u selu Vrbeštica obići OŠ „Šarski odred“, gde će razgovarati sa rukovodstvom i meštanima sela.

Takođe danas, on će posetiti i uručiti pomoć devetočlanoj porodici Mladenović.

Drugi dan posete, Petković će provesti u opštini Zubin Potok.

Predviđen je sastanak sa političkim predstavnicima Srpske liste i lokalne samouprave, kao i razgovor sa meštanima u selu Ugljare.

Direktor Kancelarije za KiM će potom obići sedmočlanu porodicu Mihajlović u selu Gornje Dobroševine, kojoj je upravo Kancelarija u ovom mestu izgradila kuću.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.