Oružana pljačka u Severnoj Mitrovici

Bošnjačka
Foto: Radio Mitrovica Sever

U severnom delu Kosovske Mitrovice, u Bošnjačkoj mahali, dogodila se juče oružana pljačka, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Kosovska policija je sinoć oko 19 i 30 minuta, dobila informaciju da se u ulici Luja Braja nalazi osoba koja želi da prijavi teško krivično delo.

„Nakon što je policijska patrola izašla na teren, na licu mestu zatekla je žaliteljku, B.R (1949) Bošnjakinju, koja je navela da su u njenu kuću oko 11 i 30 istog dana, upale dve nepoznate osobe, koje su je vezale, zastrašivale i pretile joj pištoljem“, rekao je Radović za KoSSev.

Nepoznate osobe izvršile su premetačinu kuće i iz kuće odnele sumu od tri hiljade evra i fiksni telefon, dodao je Radović.

„Žrtva je prebačena u KBC Kosovska Mitrovica, gde su joj konstatovane lakše telesne povrede, kao posledica vezivanja“, precizirao je Radović.

Dežurni tužilac ovo delo kvalifikovao je kao „razbojništvo“ i slučaj se dalje istražuje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.