OIK Zubin Potok: Pripreme za izbore po planu, očekujemo veliku izlaznost

Nakon što je iz Opštinske izborne komisije Severne Mitrovice saopšteno da se pripreme za predstojeće lokalne izbore ovoj opštini odvijaju bez problema i u skladu sa planom rada, iz Opštinske izborne komisije Zubinog Potoka potvrđuju istu situaciju.

"U Zubinom Potoku sve pripreme se odvijaju prema operativnom planu OIK-a, u predviđenim rokovima. Birački odbori su uspešno obučeni. Petnaest biračkih mesta je spremno za otvaranje 22.10.2017. Očekujemo da će ovi izbori biti fer i bez incidenata, kao što je to bilo i do sada. Očekujemo veliku izlaznost građana," stoji u saopštenju predsednice Opštinske izborne komisije Zubin Potok, Dušice Raković-Stojanović.

Lokalni izbori na Kosovu održavaju se za četiri dana i u toku je predizborna kampanja. Detaljnije o ovim izborima i kampanji čitajte na našoj tematskoj podstranici "Lokalni izbori na Kosovu 2017."

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.