Obijeno više lokala u blizini crvenog solitera u K.Mitrovici, kod osumnjičenog pronađena droga

FOTO: KoSSev

Vest je ažurirana

Ukupno četiri lokala obijeno je rano jutros u blizini crvenog solitera u Kosovskoj Mitrovici, potvrdili su za KoSSev vlasnici. Osumnjičeni je uhapšen. Radi se o maloletnom licu, kod kog je policija pronašla i narkotičke supstance. 

Lokali koji su bili na meti obijanja su buregdžinica, kozmetički salon, prodavnica zdrave hrane, kao i jedan butik.

Jedan od vlasnika jutros obijene buregdžinice, precizirao je za KoSSev, da se slučaj dogodio jutros oko 04.30 časova. Na njegovom lokalu je, kako je potvrdio, pričinjena manja materijalna šteta.

Sa druge strane, vlasnica obijenog kozmetičkog salona, kaže da je na njenom lokalu pričinjena veća materijalna šteta.

Na prodavnici zdrave hrane slomljeno je prozorsko staklo, a iz nje je odnešena određena svota novca, potvrdila je vlasnica. Staklo je razbijeno i na butiku, ali iz njega nije ništa odneto.

Vlasnica tvrdi da je osumnjičeni pobegao, kada je na ulici zapazio prolaznika.

Kosovska policija na licu mesta je za KoSSev potvrdila i da je jedno lice uhapšeno, a da je reč o maloletnom muškarcu sa inicijalima N.Š (Sh) – naveli su iz policije u naknadnom saopštenju.

Osim toga, saopštili su i da je kod njega, tokom pretresa, pronađeno 8,37 grama opojne droge, za koju sumnjaju da je marihuana.

Slučaj je klasifikovan kao „krađa“ i „krađa u pokušaju“, a odlukom tužioca, određen mu je pritvor od 24 sata.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.