Mitrovička kikbokserka na pripremama sa srpskim reprezentativcima

Mlada kikbokserka iz Kosovske Mitrovice, članica kluba "028", Natalija Savić, pozvana je da, kao perspektivan borac, učestvuje na pripremama juniorske kik boks reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo. Pripreme se održavaju na Tari. Iz Natalijinog kluba ističu da su njena velika upornost, trud i zalaganje krunisani ovim pozivom reprezentacije. 

"Ovo nam govori da se na pravi način, napornim treninzima, odricanjem, velikim trudom i voljom, otvaraju sportska vrata jedne velike prilike za kojom Natalija ide," navode iz KBK "028".

Osim u sportu, ona je, dodaju, uspešna i u školi:

"Niže velike uspehe i na pravi način gradi svoju sportsku karijeru. U prilog tome govori i njen odnos prema školi koju ne zapostavlja, a prisutna je na svakom takmičenju iz raznih predmeta kao odličan učenik."

Podsećaju i da na svakom takmičenju na kojem učestvuje, Natalija osvoji medalju.

Priču o ovoj mladoj Mitrovčanki, KoSSev je objavio krajem 2016., o tome čitajte u vesti – Mladi i uspešni Mitrovčani: Preuzmite inicijativu – "Zašto da ne stvaramo bolje SAD?"

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.