Lončar obišao Srećka Sofronijevića

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar obišao je danas Srećka Sofronijevića, ranjenog prošle nedelje na Kosovu i Metohiji prilikom akcije specijalne policijske jedinice na Severu. Nakon zbrinjavanja i operacije u KBC Kosovska Mitrovica, Sofronijević je ove nedelje prebačen na dalje lečenje u Klinički centar Srbije.

Lončar je obišao Sofronijevića, preneo mu pozdrave Srpske liste i građana sa Kosova uz želje za što brži oporavak.

„Zadovoljni smo postoperativnim tokom i pored vrlo ozbiljnih rana. Srećko bi što pre da se pridruži svojoj porodici i narodu… ali mora da sačeka da budemo sigurni da se dovoljno oporavio od ranjavanja“, istakao je Lončar.

Sofronijević je ranjen prošle sedmice, tokom akcije specijalnih policijskih jedinica na Severu. Iako je kosovski ministar unutrašnjih poslova tokom nemira prošle nedelje naveo da tek treba da se utvrdi sa koje strane je metak došao, prema svedočenjima više meštana, uključujući i nezvanična svedočenja za naš portal, on nije bio učesnik u protestima.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.