KP za Sever: Porodično nasilje, saobraćajna nezgoda, nošenje oružja bez dozvole…

kosovska policija

Kosovska policija regiona Sever imala je pune ruke posla u prethodna 24 sata. U severnom delu Mitrovice jedna osoba je uhapšena, registrovan je slučaj nošenja oružja bez dozvole. U Zubinom Potoku registrovan je pokušaj teške krađe, ali i nasilje u porodici, a u Leposaviću se dogodila saobraćajna nesreća.

U severnom delu Mitrovice, u Tetovskoj ulici, juče je u kasnim prepodnevnim satima Kosovska policija tokom kontrole jednog lokala kod dvojice muškaraca pronašla i oduzela nož, dva bokera i biber sprej.

Oni su nakon saslušanja pušteni. Slučaj je kvalifikovan kao „nošenje oružja bez dozvole“.

U Zubinom Potoku uhapšen je muškarac, koji je pod dejstvom alkohola vršio psihičko nasilje i pokušao da izvrši i fizičko nasilje nad suprugom i ćerkom.

Osumnjičeni je uhapšen i po nalogu tužioca određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Slučaj je pod istragom.

U popodnevnim časovima juče se u Leposaviću dogodila saobraćajna nesreća u kojoj su učestovala dva vozila, pričinjena je materijalna šteta i istraga je u toku.

Kosovska policija regiona Sever ujedno je prethodnog dana uhapsila tri osobe od kojih dve koje su zatečene na mestu izvršenja teške krađe u Zubinom Potoku, a treću tokom dalje istrage, u severnom delu Mitrovice, saopštila je danas Kosovska policija regiona Sever, više o tome u posebnoj vesti.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.