KP: U Severnoj Mitrovici uhapšen Srbin zbog oštećenja imovine

KP policija
Foto: KoSSev

Kosovska policija je tokom jučerašnjeg dana u Severnoj Mitrovici uhapsila Srbina zbog oštećenja imovine, i zabeležila slučajeve teške krađe i pretnju, navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije.

U ulici Kralja Petra juče u ranim jutarnjim časovima uhapšen je muškarac Srbin, koji je upravljajući vozilom u alkoholisanom stanju oštetio četiri vozila, čiji su vlasnici Srbi. Nema povređenih i pričinjena je materijalna šteta. Odlukom tužioca, osumničenom je određeno zadržavanje.

Nepoznate osobe provalile su u lokal oštećene Srpkinje u Sutjeskoj ulici. Iz lokala je odnet novac u gotovini, u valutama evro i dinari. U policijskom izveštaju nije precizirano koji iznos novca je u pitanju. Slučaj je klasifikovan kao „teška krađa“ i istraga je u toku. 

Sa druge strane, muškarac Bošnjak prijavio je da mu je drugi muškarac uputio pretnje preko mobilnog telefona. Slučaj je prijavljen u ulici Tanaska Rajića i dalje se istražuje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.