KP: U Prizrenu uhapšeno 13 osoba osumnjičenih za „organizovanje piramidalnih šema i ileganog kockanja”

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovska policija uhapsila je juče u Prizrenu trinaest osoba koje su sumnjiče da su organizovale piramidalne šeme i ilegalno kockanje, saopšteno je iz KP.

Pripadnici Kosovske policije sproveli su akciju nakon dobijenih infrmacija da se u jednom lokalu u Prizrenu organizuje ilegalno kockanje koja je rezultirala hapšenjem trinaest osumnjičenih osoba.

Po nalogu nadležnog tužioca izvršen je pretres lokala i tom prilikom oduzeto je četiri kućišta računara, jedan laptop, štampač listića za klađenje, kao i neki uplaćeni listići.

Opštinski inspektori su takođe bili u pratnji policije i nakon sačinjavanja izveštaja zatvorili su lokal.

Osumnjičenima je određen pritvor po nalogu nadležnog tužioca, međutim u policijskom izveštaju nije precizirano trajanje pritvora.

Ovo je druga veća akcija u vezi sa ilegalnim kockanjem nakon što je početkom meseca uhapšeno preko 30 osoba u akciji Kosovske policije u Karačevu. Nastavak akcija protiv ilegalnog kockanja najavljuju skoro svakodnevno iz kabineta kosovskog predsednika i ministra unutrašnjih poslova.

Pročitajte još:

Jednomesečni pritvor za 30 uhapšenih u akciji policije u Karačevu

Tužilaštvo zatražilo jednomesečni pritvor za 30 ljudi uhapšenih u Karačevu

Kurti: U Karačevu je samo rep organizovanog kriminala, glava mu je u Prištini

Hoti: Akcija u Karačevu početak povratka u normalnost u svakom polju

KOHA: Racija Specijalne policija u Karačevu, demolirane kockarnice, uhapšeno 33, među njima i policajciPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.