KP o pucnjavi u Zvečanu: Pokušaj ubistva, pronađeno pet čaura, nema povređenih

automobil pucnjava zvečan opština
FOTO: KoSSev

Kosovska policija klasifikovala je slučaj pucnjave koja se dogodila juče u ranim večernjim satima u Zvečanu kao pokušaj ubistva.

U 24-časovnom izveštaju iz KP danas poručuju da je na licu mesta pronađeno i oduzeto pet čaura, te navode da je muškarac sa Kosova prijavio da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo.

Takođe su potvrdili da povređenih nije bilo, te da je samo pričinjena materijalna šteta.

Policija je slučaj klasifikovala kao „pokušaj ubistva“. Istraga je u toku, navodi se u šturom saopštenju Kosovske policije bez iznošenja drugih detalja o samom slučaju, odnosno osumnjičenim licima.

Podsetimo, KoSSev portal izvestio je juče o pucnjavi koja se dogodila u blizini zgrade opštine u Zvečanu.

Kako saznajemo, pucano je na automobil nekadašnjeg direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici i dugogodišnjeg istaknutog funkcionera vladajućih struktura Milana Ivanovića.

Zamenik regionalnog komandira direkcije Sever, major Besim Hoti, kazao je juče, ubrzo nakon što je slučaj prijavljen za naš portal da su pripadnici policije izašli na teren. Međutim, on nije mogao da potvrdi da je pucano na automobil, rekavši da je uviđaj u toku.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.