KP za Sever: Ilegalni prelazak, krađa u Leposaviću, pokušaj ubistva u Zvečanu

FOTO: KoSSev/Kosovska policija
FOTO: KoSSev/Kosovska policija

Kosovska policija registrovala je tokom jučerašnjeg dana na Severu Kosova ilegalni prelazak, krađu, pokušaj ubistva, kao i uništenje imovine, odnosno napad.

Patrola Kosovske policije zaustavila je juče u kasnim popodnevnim satima državljanina Srbije koji je ilegalno ušao na teritoriju Kosova.

Iz policije su naveli da je prekršaj otkriven u najsevernijoj opštini – Leposaviću, odnosno u selu Tresava.

Osumnjičeni muškarac ušao je na teritoriju Kosova svojim automobilom iz pravca centralne Srbije.

On je uhapšen i upućen u pritvor, poručili su iz Kosovske policije.

U istoj opštini, policiji je juče prijavljeno da su nepoznate osobe ušle u kuću u kojoj su ukrale nameštaj. Slučaj se istražuje.

Policija je ujedno u današnjem policijskom izveštaju potvrdila da je juče u Zvečanu došlo do pucnjave. Slučaj je klasifikovan kao „pokušaj ubistva“.

U izveštaju se navodi da je muškarac sa Kosova prijavio policiji da su nepoznata lica iz vozila u pokretu pucala na njegovo vozilo.

Na licu mesta pronađeno je i oduzeto pet metaka, pričinjena je materijalna šteta, ali nije bilo povređenih, potvrdili su iz KP.

Podsetimo, KoSSev portal izvestio je juče o pucnjavi u Zvečanu.

Prema našim saznanjima, pucano je na automobil nekadašnjeg direktora bolnice u Kosovskoj Mitrovici i dugogodišnjeg istaknutog funkcionera vladajućih struktura Milana Ivanovića.

Policija je danas izvestila i o slučaju uništenja imovine, odnosno napada u Zubinom Potoku.

Kako je saopšteno, drugog janura, u ponoć, došlo je do svađe nakon koje je jedan muškarac fizički napao drugog i oštetio mu automobil.

Povređenom je ukazana medicinska pomoć, dok je osumnjičeni zadržan do uspostavljanja kontakta sa tužiocem.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.