Za KP napad na muškarca u selu Zebince dok je čuvao stoku – lake telesne povrede

Kosovska policija ILUSTRACIJA
Foto: KoSSev

Kosovska policija u svom 24-časovnom izveštaju zabeležila je sinoćni napad na muško lice u selu Zebince u opštini Novo Brdo, u trenutku dok je čuvao stoku. U šturom saopštenju, policija ne potvrđuje da se radi o Srbinu N.P. koji je pretučen, a što je potvrdila sinoć Kancelarija za KiM.

Kako policija navodi, sinoć oko 20 časova muškarac sa Kosova prijavio im je da su ga dok je čuvao stoku, dva napoznata muškarca, koja su izašla iz automobila, fizički napala.

Napadači su zatim i pobegli u nepoznatom pravcu, navodi KP.

Napadnutom muškarcu je pružena medicinska pomoć, a slučaj je u izveštaju zabeležen kao „nanošenje lakih telesnih povreda“.

Ovo je sve što se može pročitati u današnjem izveštaju kosovske policije.

Slučaj koji je zabeležila policija, dogodio se u istom mestu i u isto vreme kada je Kancelarija za KiM potvrdila da je napadnut dvadesettrogodišnji srpski mladić N.P. i brutalno pretučen.

Kako je sinoć navela vladina kancelarija u Beogradu, N.P. se vraćao sa ispaše stoke, kada mu je put preprečio automobil iz kog su izašla trojica Albanaca i „mučki ga napala“.

„On je sa više povreda upućen na pregled u bolnicu, u Gnjilane, a čitav slučaj je prijavljen policiji“, potvrdili su sinoć iz Kancelarije za KiM.

Meštani Zebinca posvedočili su potom za RTV Kim, da su napadači navodno izašli iz automobila marke „BMW“ i počeli da tuku mladića.

Meštanin Dragan Vasić je za ovaj medij dalje kazao, da je N.P. zastao jer je mislio da „trojica muškaraca žele nešto da ga pitaju“, a kazao je i da je policijska patrola pokušala da između Prekovca i Labljana zaustavi vozilo u kojem su bili napadači, ali da su im oni umakli.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.